Sigurna
pomoć
u teškim
trenucima

 


POGREBNE USLUGE

Smrt voljene osobe je uvijek bolna i neočekivana za sve nas. Kako bi  olakšali Vaše teške trenutke prilikom gubitka voljene osobe nudimo Vam kompletne pogrebne usluge prevoza pokojnika iz svih zemalja evropske unije uključujući veliki izbor pogrebne opreme po garantovano najpovoljnijim cenama.

U našoj radnji nalazi se veliki izbor sanduka, pokrova i krstova.
Pored ovoga vršimo usluge izrade umrlica, nabavku opreme, crnine, organizovanja keteringa za sahrane i sve vrste cvetnih aranžmana, cveće, suze, ikebana, korpe, i veliki izbor sveća.

Osim navedenih usluga, naše preduzeće organizuje dočeke i  prevoz pokojnika na aerodromima u Beogradu i Nišu.

Naša firma poseduje specijalizovana auta za prevoz pokojnika, a godine iskustva i rada su učinile da svakim danom sve više napredujemo u našoj delatnosti.


Za Vas smo na raspolaganju
24h dnevno, 7 dana u nedelji, 12 meseci u toku godine !

Usluge pogrebnog preduzeća "STUDENKO"


Prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu


U čitavoj našoj ponudi, najviše smo ponosni na usluge transporta pokojnika kako u našoj zemlji tako i u zemljama Evropske unije, atestiranim pogrebnim vozilima.

Vozila ispunjavaju sve standarde i posebne potrebe koje pogrebna vozila imaju. Opremljena su i konstruisana tako, da sigurno i sa lakoćom prelazite velike relacije po svim vremenskim uslovima.

Veliko iskustvo u pomenutim poslovima, kao i profesionalno angažovanje i zalaganje garancija su da ćemo vam biti prava pomoć u teškim trenucima.


Kompletan pogrebna oprema

Kao firma sa tradicijom od 35 godina, koja se profesionalno i ozbiljno bavi pružanjem pogrebnih usluga, posebnu pažnju smo posvetili sastavljanju dobre ponude pogrebne opreme.

Trudili smo se da ponuda zadovolji svačiji ukus, a ono što vidite je tačno ono što što imamo u našoj ponudiimamo i što možemo ponuditi u roku 24h.

U ponudimo imamo veliki izbor pogrebne opreme (kovčezi, polukovčezi, sanduci, krstovi, piramice, pokrovi, crne trake, sveće, peškiri…)


Doček pokojnika na aerodromima i Beogradu i Nišu


Obavljamo preuzimanje posmrtnih ostataka iz stanova, kuća, bolnica, zavisno od toga na kom je od tih mesta nastupila smrt. Imamo i dozvole za preuzimanje i prevoz pokojnika sa aerodroma U Beogradu  i Nišu.Izrada nadgrobnih spomenika i obeležja


Od momenta kada vam bude potrebna izrada spomenika, kod nas možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju uslugu izrade nadgrobnih spomenika od mermera i granita, po vrlo pristupačnim cenama.

Nudimo čitav spektar oblika, dimenzija i dizajna nadgrobnih spomenika, tako da je vaše samo da izaberete ono što vam odgovara, naš zadatak je da sve vaše želje u vezi sa tim pretvorimo u realnost.

Pored izrade nadgrobnog spomenika, nudimo vam i mogućnost ugradnje istog, tako da je svaki posao u vezi sa tim u našim rukama, Vi ne morate ni o čemu razmišljati.

Mi se trudimo da ostvarimo sve zamisli korisnika naših usluga, jer želimo da vam pomognemo koliko god možemo onda kada vam je naša pomoć najpotrebnija.

Usluge keteringa za sahrane i proslave


Ukoliko želite da nakon završenog ispraćaja poslužite porodicu i prijatelje, to možete uraditi u miru Vašeg doma ili u kapeli na samom groblju.

Nudimo Vam isključivo profesionalni ketering servis koji će sigurno ispuniti sve Vaše zahteve, tako da ćete moći u miru i prijatnom ambijentu posle ispraćaja provesti vreme sa svojom porodicom i prijateljima, podsećajući se lepih uspomena, a posluženje ćete prepustiti profesionalcima.

U čitavoj našoj ponudi, najviše smo ponosni na usluge transporta pokojnika kako u našoj zemlji tako i u zemljama Evropske unije, atestiranim pogrebnim vozilima ...
Kao firma sa tradicijom od 35 godina, koja se profesionalno i ozbiljno bavi pružanjem pogrebnih usluga, posebnu pažnju smo posvetili sastavljanju dobre ponude pogrebne opreme ...
Obavljamo preuzimanje posmrtnih ostataka iz stanova, kuća, bolnica, zavisno od toga na kom je od tih mesta nastupila smrt. Imamo i dozvole za preuzimanje i prevoz pokojnika sa aerodroma u Beogradu i Nišu ...
Nudimo čitav spektar oblika, dimenzija i dizajna nadgrobnih spomenika, tako da je vaše samo da izaberete ono što vam odgovara, naš zadatak je da sve vaše želje u vezi sa tim pretvorimo u realnost ...
Ukoliko želite da nakon završenog ispraćaja poslužite porodicu i prijatelje, to možete uraditi u miru Vašeg doma ili u kapeli na samom groblju. Nudimo Vam isključivo profesionalni ketering servis koji će sigurno ispuniti sve Vaše zahteve ...
35 godina iza nas su godine uspješnog rada i zadovoljnih kupaca. Ispunjavanjem najrazličitijih želja naših klijenata usvršili smo izradu cvetnih aražmana tako da svaki izgleda kao remekdeko koje oduzima dah ...
SOCIJALNE MREŽE
Facebook strana

Copyright © 2016 "Studenko" s.z.t.r. • All rights reserved.


Designed by HeNiNG design